Browar Domowy Me Gusta

Strony

  • Strona główna
  • Moje warki
  • Receptury
  • Etykiety
  • Sprzęt
  • Piwne przedszkole
  • Prezentacja uwarzonych piw
  • Chwalę się

wtorek, 1 lutego 2022

Podsumowanie roku 2021 w browarze.

 


Autor: Browar Domowy "Me Gusta" o 10:39 Brak komentarzy:
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Etykiety: chwalę się, piwne sprawy
Nowsze posty Starsze posty Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj: Posty (Atom)

Browar Domowy "Me Gusta"

Browar Domowy "Me Gusta"

Krótko o mnie i o blogu.

Moją przygodę z warzeniem rozpocząłem w 2014 roku. Po czasie stało się to moją pasją, którą pielęgnuję po dziś dzień. Na tym blogu możecie zobaczyć, oraz przeczytać jak wygląda proces tworzenia piwa od podstaw łącznie z recepturami. Odpowiem też na każde pytanie dotyczące warzenia i nie tylko.

Pozdrawiam
Marcin Deja

Prawa autorskie

Kopiowanie, rozpowszechnianie tekstów, zdjęć, grafik oraz kopiowanie, rozpowszechnianie i publiczne odtwarzanie plików audio-wideo opublikowanych na stronie http://browarmegusta.blogspot.com/ jest dozwolone jedynie pod warunkiem uzyskania wcześniejszej zgody Właściciela serwisu.

Browar Me Gusta na Facebooku

Napisali o mnie :)

  • Portal Miejski RudaSlaska.com.pl

Współpraca

  • Centrum Warzenia Domowego Piwa

Popularne posty

  • Pojemnik styropianowy termoizolacyjny.
    W życiu każdego piwowara przychodzi chwila, kiedy się zastanawia... po co ja robię sobie przerwę w lato od warzenia??? Czemu by nie warzyć n...
  • Browar Domowy Me Gusta "Pearl Harbor"- Rice IPA.
    Ekstrakt 13.3 Blg/ 5.4% Subtelny posmak cytrusów oraz przebijający się obok ryż. Wyszło naprawdę wyśmienicie. Na pewno będzie powtórzone z...
  • Warka nr 16 "Ściepowe"- etykieta.
  • Warka nr 42 "Niewybuch 2" Kolsch- receptura.
    Skład: -Słód pilzneński 2.8 kg -Słód pszeniczny 0.75 kg -Słód Carapils 0.15 kg -Słód Caramunich II 0.1 kg -Chmiel goryczkowy Iunga...
  • Warka nr 6 "Złoty Kłos" . Hefeweizen- receptura.
    Skład: -Słód pszeniczny 1.9 kg -Słód pilzneński 1.6 kg -Słód zakwaszający 0.05 kg -Słód melanoidynowy 0.2 kg -Chmiel Lubelski 30 g gran...
  • Warka nr 32 "Husaria" Dunkelweizen- receptura.
    Skład: -Słód pszeniczny (Weyermann) 3 kg -Słód pilzneński (Weyermann) 1 kg -Słód monachijski typ II (Viking Malt) 1 kg -Słód karmelowy c...
  • Browar Domowy Me Gusta "Fojerwera"- American Rye.
     Ekstrakt: 13.8 Blg/ 5.5% American Rye. Wygląda jakby go można było kroić i jeść, a nie pić :) Poza lekką cierpkością na finiszu jest taki j...
  • Nalepka PSPD na tylnej klapie.
    Z taka nalepką liczba kontroli trzeźwości o dziwo spadła do zera :p

Archiwum bloga

  • ►  2024 (4)
    • ►  grudnia (4)
  • ►  2023 (9)
    • ►  grudnia (1)
    • ►  maja (4)
    • ►  kwietnia (1)
    • ►  marca (3)
  • ▼  2022 (5)
    • ►  maja (4)
    • ▼  lutego (1)
      • Podsumowanie roku 2021 w browarze.
  • ►  2021 (9)
    • ►  lipca (4)
    • ►  maja (1)
    • ►  kwietnia (4)
  • ►  2020 (13)
    • ►  lipca (4)
    • ►  maja (1)
    • ►  kwietnia (4)
    • ►  marca (3)
    • ►  lutego (1)
  • ►  2019 (18)
    • ►  czerwca (5)
    • ►  kwietnia (8)
    • ►  marca (3)
    • ►  lutego (2)
  • ►  2018 (40)
    • ►  grudnia (8)
    • ►  września (4)
    • ►  czerwca (12)
    • ►  marca (8)
    • ►  lutego (8)
  • ►  2017 (48)
    • ►  grudnia (12)
    • ►  października (3)
    • ►  lipca (4)
    • ►  czerwca (11)
    • ►  maja (4)
    • ►  kwietnia (3)
    • ►  marca (2)
    • ►  lutego (9)
  • ►  2016 (84)
    • ►  października (13)
    • ►  sierpnia (13)
    • ►  lipca (8)
    • ►  czerwca (20)
    • ►  maja (30)

Etykiety

brewkit chwalę się degustacje etykiety moje warki piwne przedszkole piwne sprawy piwo receptura sprzęt warzenie

Łączna liczba wyświetleń

Motyw Prosty. Obsługiwane przez usługę Blogger.